Egil Jensen

Gode medarbejdere er der stor efterspørgsel på, og gode medarbejdere med ekspertise, er der endnu større efterspørgsel på.
Én af dem er ansat hos Stampes Elektro A/S i Ringkøbing
Egil Jensen startede som altmuligmand i juni 1975, og har været her lige siden.
Interessen for Elektro voksede i det halve år og 1 januar 1976 startede Egil i lære hos Stampes Elektro.
Vi skriver 2023 og Egil er stadig en dedikeret og vellidt medarbejder, der kan sit håndværk til fingerspidserne.
Egil er villig til at gøre en ekstra indsats for at opgaverne udføres på en effektiv og nøjagtig måde. Han har om nogen, bidraget til virksomhedens succes, også igennem udfordrende tider.
Igennem årene, hvor tingene har udviklet sig, har Egil fulgt med og kan i dag løfte opgaver som ingen andre kan, netop på grund af hans engagement og livslange erfaringer.
Kundernes efterspørgsel efter netop Egil, siger en hel del.
I dag ringer kunderne efter ham, fordi de ved at selv de mest spidsfindige opgaver kan løses, når Egil kommer til. Egils loyalitet og arbejdsetik tilgodeses af både kunder, kollegaer og arbejdsgiver.
Én af kunderne er Britta Jensen fra Vindkraftværket Tvindkraft i Ulfborg. Hun har igennem tiden haft et fantastisk samarbejde med Egil og hun fortæller følgende:
“På møllen i Tvind, Tvindkraft, har vi gennem mange år haft Stampes Elektro som vores faste støtte i arbejdet med at passe møllen. Stampes Elektro har skaffet alt muligt til os, stort som småt, fra sikringer til kondensatorer.
Men vi har også fået uvurderlig rådgivning. Her har Egils erfaring og passion for arbejdet været afgørende for et godt resultat.
Egil har også både lavet nye spoler til en 500 kW frekvensomformer og han har viklet gamle spoler om til møllens generator. Han har syntes at det er bedre at reparere tingene end at smide væk og købe nyt. Og hans arbejde har været førsteklasses. Egil oplærer også gerne uerfarne og giver sin kunnen videre i øjenhøjde. Han gør aldrig væsen af sig selv.
Egil stiller altid op til at hjælpe og er imødekommende og i godt humør. Vi sætter stor pris på ham både som person og håndværker.
Han er blandt de mennesker af den gamle generation, der har en del af æren for at vores mølle kører i dag.”

Er du uddannet inden for Elektro og har du lysten til at være med på holdet, så kan Stampes Elektro tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, gode arbejdsvilkår og spændende udviklingsområder. Kontakt os for mere info.

Brian Kongstad Kirkegaard

Teamleder hos Stampes Elektro

Brian er 48 år uddannet maskinmester og maskinarbejder. Han kommer fra en stilling som teamleder og serviceteknikker hos KP Components i Spjald, hvor han har arbejdet med ledelse, vedligeholdelse og reparation af CNC-maskiner.
Brian har en baggrund som servicetekniker Hos vindmøllefirmaet Bonus (Siemens Gemesa).
Han har arbejdet med programmering og opstilling på CNC-drejning og fræsning, så alt i alt har han været vidt omkring og samlet en masse erfaring.

Han har nu begivet sig ud ad en ny vej, hvor han som Teamleder hos Stampes Elektro går til den med krum hals og gå-på-mod.
Brian er gift og har 3 børn. Fritiden bliver bl.a. udnyttet til sportslige interesser. Han ses ofte i cykeltøj alene eller sammen med sit cykelhold. Også undervandsrugby, med ugentlig træning i kombination med turneringer er en stor passion. Desuden får han tid til Oldboys fodbold i den lokale RIF-afdeling.

Brian har været ansat hos Stampes Elektro i 7 måneder og trives rigtig godt med at servicere kunderne og hjælpe dem i mål med opgaverne.
På værkstedet, er sparring med kollegaer af stor værdi og til gavn for alle parter.
Der er sjældent 2 opgaver der er ens og ofte opstår en akut situation, hvor kunden skal hjælpes her og nu. Som oftest kommer kunden på værkstedet, men det sker også, at vi må rykke ud til en større maskine der skal laves på stedet.