Jesper Korsholm – Afdelingsleder

Afdelingsleder Jesper Korsholm

Jesper har en uddannelse som elektriker med senere overbygning i form af El-installatør og stærkstrømstekniker. Efter afsluttet uddannelse kom Jesper i 1994 til Højmark Automatic i Lem, hvor han efter et par år blev medejer. Over årene har Jesper prøvet kræfter med de fleste funktioner i virksomheden, lige fra in- og ekstern montage over service til konstruktion, softwareudvikling og projektledelse. Virksomheden blev i 2011 fusioneret med Holtec Automatic og Jesper har siden starten være medejer. I 2020 flyttede afdelingen til Ikast, og da man siden 2019 ligeledes har ejet Stampes Elektro, var det naturligt at Jesper med tiden blev tilknyttet afdelingen i Ringkøbing, da den ligger nær bopælen.

I slutningen af 2023 blev Stampe Elektro overtaget af Ølgod Elektro og blev dermed en del af Klee-gruppen. Jesper er fortsat partner i virksomheden, bestrider rollen som afdelingsleder og har i dag driften af afdelingen som sit primære område, i tæt samarbejde med afdelingens direktør Jimmy Nielsen.

Udover jobbet som afdelingsleder bestrider han i sin fritid flere bestyrelsesposter og har været aktiv i foreningslivet igennem mange år. Jesper er gift og har 3 børn sammen med Dorte, der arbejder som Fysioterapeut i Ringkøbing-Skjern kommune.

Egil Jensen

Gode medarbejdere er der stor efterspørgsel på, og gode medarbejdere med ekspertise, er der endnu større efterspørgsel på.
Én af dem er ansat hos Stampes Elektro i Ringkøbing
Egil Jensen startede som altmuligmand i juni 1975, og har været her lige siden.
Interessen for Elektro voksede i det halve år og 1 januar 1976 startede Egil i lære hos Stampes Elektro.
Vi skriver 2023 og Egil er stadig en dedikeret og vellidt medarbejder, der kan sit håndværk til fingerspidserne.
Egil er villig til at gøre en ekstra indsats for at opgaverne udføres på en effektiv og nøjagtig måde. Han har om nogen, bidraget til virksomhedens succes, også igennem udfordrende tider.
Igennem årene, hvor tingene har udviklet sig, har Egil fulgt med og kan i dag løfte opgaver som ingen andre kan, netop på grund af hans engagement og livslange erfaringer.
Kundernes efterspørgsel efter netop Egil, siger en hel del.
I dag ringer kunderne efter ham, fordi de ved at selv de mest spidsfindige opgaver kan løses, når Egil kommer til. Egils loyalitet og arbejdsetik tilgodeses af både kunder, kollegaer og arbejdsgiver.
Én af kunderne er Britta Jensen fra Vindkraftværket Tvindkraft i Ulfborg. Hun har igennem tiden haft et fantastisk samarbejde med Egil og hun fortæller følgende:
“På møllen i Tvind, Tvindkraft, har vi gennem mange år haft Stampes Elektro som vores faste støtte i arbejdet med at passe møllen. Stampes Elektro har skaffet alt muligt til os, stort som småt, fra sikringer til kondensatorer.
Men vi har også fået uvurderlig rådgivning. Her har Egils erfaring og passion for arbejdet været afgørende for et godt resultat.
Egil har også både lavet nye spoler til en 500 kW frekvensomformer og han har viklet gamle spoler om til møllens generator. Han har syntes at det er bedre at reparere tingene end at smide væk og købe nyt. Og hans arbejde har været førsteklasses. Egil oplærer også gerne uerfarne og giver sin kunnen videre i øjenhøjde. Han gør aldrig væsen af sig selv.
Egil stiller altid op til at hjælpe og er imødekommende og i godt humør. Vi sætter stor pris på ham både som person og håndværker.
Han er blandt de mennesker af den gamle generation, der har en del af æren for at vores mølle kører i dag.”

Er du uddannet inden for Elektro og har du lysten til at være med på holdet, så kan Stampes Elektro tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, gode arbejdsvilkår og spændende udviklingsområder. Kontakt os for mere info.

Brian Kongstad Kirkegaard – Teamleder

Brian Kongstad Kirkegaard

Brian er uddannet maskinmester og maskinarbejder. Han kommer fra en stilling som teamleder og serviceteknikker hos KP Components i Spjald, hvor han har arbejdet med ledelse, vedligeholdelse og reparation af CNC-maskiner.
Brian har en baggrund som servicetekniker Hos vindmøllefirmaet Bonus (Siemens Gemesa).
Han har arbejdet med programmering og opstilling på CNC-drejning og fræsning, så alt i alt har han været vidt omkring og samlet en masse erfaring.

Han har nu begivet sig ud ad en ny vej, hvor han som Teamleder hos Stampes Elektro går til den med krum hals og gå-på-mod.
Brian er gift og har 3 børn. Fritiden bliver bl.a. udnyttet til sportslige interesser. Han ses ofte i cykeltøj alene eller sammen med sit cykelhold. Også undervandsrugby, med ugentlig træning i kombination med turneringer er en stor passion. Desuden får han tid til Oldboys fodbold i den lokale RIF-afdeling.

Brian har været ansat hos Stampes Elektro siden november 2022 og trives rigtig godt med at servicere kunderne og hjælpe dem i mål med opgaverne.
På værkstedet, er sparring med kollegaer af stor værdi og til gavn for alle parter.
Der er sjældent 2 opgaver der er ens og ofte opstår en akut situation, hvor kunden skal hjælpes her og nu. Som oftest kommer kunden på værkstedet, men det sker også, at vi må rykke ud til en større maskine der skal laves på stedet.

Jane Hansen

Jane Hansen

Jane er ansat i flexjob hos Stampes Elektro siden 2014.
Hun bor i Ølstrup sammen med hendes mand, hund, 4 katte og 4 høns.
Jane har en uddannelse som klejnsmed fra 1995, og har arbejdet indenfor faget et par år, inden hun efterfølgende læste videre til maskintekniker – det der i dag hedder produktions teknolog.
Udover jobbet maskintekniker har Jane bl.a. arbejdet som intern sælger, produktionsplanlægger og indkøber.
På lageret er Jane ansvarlig for indkøb, modtagelse og vedligehold. Hun er en skattet medarbejder, stabil og har styr på sine sager. Hun er desuden villig til at være behjælpelig med vidensdeling og uforudsete opgaver.
Fritiden bruges sammen med sin mand og deres dyr som er deres store hobby. Jane har gennem mange år både trænet sin egen hund, indenfor DcH’s lydighed program og deltaget i flere konkurrencer. Samtidig er hun en aktiv instruktør hos DcH Ringkøbing.
Pt. er Jane træner for 2 konkurrencehold, mens hendes egen hund er gået på pension.

Mogens Kristensen

Mogens Kristensen

Mogens har været ansat hos Stampes Elektro siden 2020.
Han er uddannet Elektriker og har siden da brugt faget i det meste af hans arbejdsliv.
Mogens blev ansat på Nordsøværftet i 1990, hvor arbejdet bestod af tavlebyggeri, installation og service af samme. Det medførte en del rejseaktivitet, hvorfor hverdagen var uforudsigelig. Han skulle være klar til at tage af sted, når der opstod et akut behov.
Senere blev Mogens ansat i NTD-Offshore hvor han beskæftigede sig med at udføre el-dokumentationer og opstart af el-tavler.
Mogens er med til at skabe en god stemning på værkstedet og er formidabel til at ryste en god historie ud af ærmet.
Mogens er født og opvokset i Ringkøbing, hvor han stadigvæk bor.