Vi har generatorer i forskellige størrelser.

Generatoranlæg til ethvert formål

Stampes Elektro har stor erfaring i drift, vedligehold og konstruktion af generatoranlæg til en lang række formål.

Hvis selve generatoren skal udskiftes, er vi leveringsdygtig i en ny generator, som tilpasses det eksisterende anlæg.

I tilfælde af ustabil eller længerevarende strømafbrydelse, stilles vi i en uoverskuelig situation, hvor konsekvenserne kan være fatale. Det gælder både menneskelige, såvel som miljømæssigt som økonomisk. Derfor er det anbefalelsesværdig at sikre f.eks. industrianlæg, datacentre, Hospitalsanlæg, Katastrofe- og nødberedskab, telekommunikationsinfrastruktur. Dette er blot nogle eksempler, og der findes mange flere anvendelser af nødstrømsgeneratorer, afhængigt af behovene i forskellige industrier og miljøer.

Vi tilpasser og servicerer nødstrømsgeneratorer – også til eksisterende anlæg.

Vi leverer komplette løsninger, som specificeres og opbygges i samarbejde med vore kunder, og dermed sikres det at kundens behov opfyldes – hver gang!

Anlæg i alle størrelser

Vi leverer anlæg i alle størrelser, helt fra de mindre og transportable anlæg til store fastinstallerede anlæg. De mindre anlæg er lagervare, hvorimod stører anlæg købes hjem efter bestilling.

Generatorer til en bred vifte af brancher

Service kontrakter som sikre at generatoren virker

For langt de fleste brancher gælder det at “nedetid” er katastrofal for produktionen og dermed og derfor løbes der ingen risiko for nedbrud.

Et nedbrud kan både være dyrt og sætte produkter eller dyr i fare, derfor kan et nødstrømsanlæg vise sig at være en god investering.

Ved at have en service aftale med os kan du sikre at anlæget også fungere som det skal når der er brug for det.

Vi reparerer og servicerer også Marine generatorer og rykker ud med kort varsel, så skibet kan komme hurtigst muligt fra havn igen. Se mere her

Erfarne medarbejdere

Vi har stor erfaring med service, reparation og opbygning af nødstrøms- og generatoranlæg. Vores medarbejdere er derfor klædt på til at løse enhver opgave i relation til dette område.

Vi rykker gerne ud hvis anlægget driller, og hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med køb af generator. Kontakt os på 97320744 for en dialog om hvad vi kan hjælpe jer med, således at løsningen bliver tilpasset behovet.

Spørgsmål?

Se i øvrigt vores FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med valg af generatoranlæg.

Eller ring til os på 97 320 744